Puigdemont diu, cantant, que vol tornar a casa

Reprodueix vídeo

L'expresident català, Carles Puigdemont, ha començat el nou any cantant que vol tornar a casa. Acompanyat d'una guitarra, i amb unes veus de fons que no es poden identificar, Puigdemont entona els acords de la cançó "Take Me Home, Country Roads".

La lletra del tema musical compost per John Denver demana a les "carreretes del país, porteu-me a casa, al lloc al qual pertanyo".

Carles Puigdemont acompanya el vídeo musical que protagonitza amb un text en el qual diu que "acabem l'any en una cruïlla. Demà seguirem el viatge, un difícil camí cap a la llibertat i de retorn a la nostra estimada terra".

Puigdemont afegeix que "avui però, és un petit parèntesi de calma i retrobament, de mirar enrere per mesurar els passos fets, i de desitjar-nos, de desitjar-vos, un nou any de salut, llibertat i República. "Country roads, take me home"".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides