Lorena Roldán ja no és la “reina” dels espanyolistes

El dia de la Constitució va servir perquè Ciutadans (Cs) i els seus dirigents a Catalunya prenguessin consciència que l’estratègia que han estat aplicant per pujar com l’escuma s’ha esgotat. La líder a Catalunya, Lorena Roldán, va arribar a la manifestació constitucionalista de Barcelona amb tota la intenció de ser la reina del moment.

Amb un PP català minimitzat, un PSC desaparegut en aquests saraus, i amb els líders espanyols als actes del Congrés dels Diputats, ella ja s’havia fet a la idea de donar-se un bany de masses entre nacionalistes espanyols i antiindependentistes. Però va aparèixer a la manifestació el líder de Vox, Santiago Abascal, que la va eclipsar i va aconseguir l’atenció dels assistents. I és que fins ara el discurs més populista i facilot entre els constitucionalistes l’havia fet sempre Ciutadans, però al costat de Vox acaben quedant curts. El panorama era desolador.

Els missatges que habitualment repetien Cs per aconseguir l’aplaudiment fàcil dels assistents a aquests actes, ara ja no servien i es veien neutralitzats per Abascal i el seu discurs. Ciutadans va comprovar en pròpia carn el que ells havien fet a PP i PSC. Lorena Roldán va veure la situació i va acabar marxant de la manifestació i plantant la premsa, amb l’excusa d’haver vist una pancarta d’uns assistents contra la llei de la violència de gènere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides