El malson de Grande-Marlaska es diu Tsunami

L’aparició del Tsunami Democràtic i, sobretot, l’acció que va portar a terme a l’aeroport del Prat després de la sentència de l’1-O, han fet que el Ministeri de l’Interior s’hagi fixat en aquest moviment. Volen saber qui hi ha al darrere. Volen tenir responsables a qui culpar si alguna de les accions provoca un altre caos igual o pitjor que el de l’aeroport. Volen detalls perquè saben que pot mobilitzar.

I per això el ministre, Fernando Grande-Marlaska, va assegurar que els serveis secrets i la policia estaven rascant darrere la marca Tsunami. Fins i tot va arribar a dir que abans de les eleccions sabrien qui controlava el Tsunami. Però, de moment, el mal de cap de Grande-Marlaska creix i aspira a convertir-se en un malson, com s’ha demostrat amb el tall de l’autopista a la frontera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides