Els CDR tallen carreteres per vetar l’accés dels manifestants de SCC

Han bloquejat l'A-2 a Pallejà i l'AP-7 a l'Ampolla
Els CDR tallen carreteres

Els CDR tallen diverses carreteres de Catalunya amb la intenció de no deixar passar els manifestats de Societat Civil Catalana. Així, un grup de persones tallen a hores d'ara l'autovia A2 A Pallejà, al Baix Llobregat, en sentit Barcelona amb el lema "No passaran". També el trànsit a l'autopista AP-7 ha quedat tallat de bon matí al seu pas per l'Ampolla. Finalment, també hi ha tallada l'N-340 a l'altura de Sant Vicenç dels Horts i s'anuncien més talls.

Tots plegats segueixen una convocatòria dels CDR per fer talls a l'A-2, l'AP-2 i l'AP-7 amb l'objectiu de dificultar l'arribada de participants a la manifestació organitzada a Barcelona per Societat Civil Catalana, que tindrà lloc a les 12 al Passeig de Gràcia de la capital catalana.

Des de Societat Civil Catalana asseguren que no els pararan i animen a sortir al carrer a "plantar cara a aquests totalitaris", han respost des del seu compte de Twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides