Sánchez aparca davant d’urgències

Després que el president es queixés del tracte rebut a Sant Pau, la consellera de Salut denuncia la seva actitud
El cotxe de Sánchez a l'Hospital de Sant Pau

Després que el president en funcions Pedro Sánchez responsabilitzés el govern de la Generalitat pels crits que va rebre quan va visitar els policies ferits a l'Hospital de Sant Pau, en una entrevista a RAC1 la consellera de Salut, Alba Vergés, nega ara les acusacions de Sánchez i acusa el seguici presidencial d'obstaculitzar les entrades de l'hospital en la seva mitja hora de visita.

Segons ella, "no es va donar cap ordre. Ens vam assabentar de la visita per un tuit de Sánchez. Només anaven a veure un policia nacional i es va interpretar que era una visita privada". De totes maneres, sí que reconeix que "es va consensuar entre l'Hospital i la conselleria que era una visita privada perquè només visitava un pacient" i no es va considerar oportú rebre'l de manera oficial.

Vergés aprofita la polèmica per tirar-li en cara al president que el seu seguici, que va entrar per urgències, aparqués els seus cotxes bloquejant les entrades. "Sánchez va entrar per urgències, va deixar el cotxe al mig, i durant més de mitja hora no va poder entrar ni sortir cap ambulància. És una falta de respecte total, estem parlant d'un hospital", critica.

Posats, també critica que no aprofités per visitar als ferits per les càrregues policials.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides