Els Mossos s’enfaden amb TV3 per un gag on se’ls compara amb “gossos”

Un portaveu sindical de la policia catalana ha demanat que es depurin responsabilitats
El programa Està passant de TV3 titlla els Mossos de gossos

El portaveu del sindicat Fepol dels Mossos d'Esquadra, Toni Castejón, ha lamentat avui a Twitter un gag de TV3 on se'ls titllava de "gossos" i ha demanat que se'n parli al Parlament i se'n depurin responsabilitats.

Un col·laborador del programa d'humor "Està passant" de TV3, que dirigeix i presenta Toni Soler, comparava els Mossos d'Esquadra amb "putos gossos de merda".

El col·laborador, Magí Modgí, comença la seva actuació dient que no vol parlar de les càrregues policials, afirmant que prefereix parlar de gossos, que donen més bon "rotllet". Llavors, mostra una fotografia d'un gos amb una gorra de policia i adverteix: "aneu amb compte si us topeu un gos com el de la foto perquè són molt agressius, rabiosos, alguns analfabets…".

Segueix: "N'hi ha molts aquests dies… Hi ha altres tipus de gossos que s'enfilen a sobre d'un cotxe, per això els tanquen 9 anys a la presó i els seus amics gossos surten a queixar-se. Aleshores és quan envien aquests malparits de gossos".

Remata: "Tu creus que està allà per protegir-te, però potser et borda, et mossega o, encara pitjor, et dispara bales de foam o pilotes de goma", afegeix abans de mostrar un muntatge amb un gos armat i envoltat de projectils de foam. En aquest sentit, es pregunta: "Qui li torna un ull a un puto nano de 22 anys? Els putos gossos aquests de merda? Li tornaran l'ull?".

Finalment, comenten que els "gossos no fan les lleis". I acaben assenyalant els culpables reals: "els amos", i aquí apareix una imatge del conseller d'Interior, Miquel Buch.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides