Més caos en el tercer dia de protestes i demandes de dimissió de Buch

Reprodueix vídeo

Tercer vespre de protestes a Barcelona després de la sentència del procés, amb més enfrontaments entre els manifestants i els efectius policials presents a Barcelona. S'han tornat a cremar contenidors, fins i tot cotxes, s'han llençat objectes contra la policia i aquests han tornat a carregar contra els manifestants.

Abans, milers de persones han participat en una concentració convocada pels CDR a la cruïlla de Gran Via de les Corts catalanes amb Marina, que ha començat molt a prop de la plaça de la Monumental. Segons la Guàrdia Urbana hi han participat prop de 22.000 persones.

En un moment de la protesta, els manifestants han llençat paper de vàter. La protesta, amb el lema "Que se'n vagin", ha començat en un ambient reivindicatiu.

La protesta s'ha traslladat després cap a la conselleria d'Interior, que es troba al carrer Diputació amb Passeig de Gràcia i que es troba blindada per les forces de seguretat. Aquí s'han viscut moments de tensió i enfrontament.

Els manifestants han cridat consignes contra els Mossos d'Esquadra i han demanat la dimissió del conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch.

La manifestació s'ha fet l'endemà de les protestes en què hi va haver aldarulls a l'Eixample de Barcelona, amb càrregues policials, barricades i unes 250 fogueres a moltes de les cruïlles del voltant del Passeig de Gràcia. En aquestes protestes hi van haver 30 detinguts a tota Catalunya, també a Tarragona, Lleida i Girona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides