Sánchez insisteix en la necessitat que Quim Torra condemni la violència

Després de reunir-se amb els principals líders polítics, el president també ha destacat la resposta policial
Pedro Sánchez

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha comparegut des de la Moncloa després de les entrevistes que ha mantingut al llarg de la jornada amb els líders del PP, Pablo Casado, Unides Podem, Pablo Iglesias, i Ciutadans, Albert Rivera, per analitzar la situació a Catalunya després de la sentència del procés i de les protestes d'ahir a les principals ciutats catalanes.

Sánchez ha començat el seu discurs agraint a les forces de seguretat el seu treball, ja que "és la millor resposta als extremistes". "Desitjo traslladar-los el reconeixement i la gratitud per la seva indispensable tasca". En aquest sentit ha assegurat que "s'està treballant per protegir els drets i llibertats constitucionals". Sánchez ha destacat també la bona coordinació entre els diferents cossos de seguretat, Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

En referència al president de la Generalitat, Quim Torra, Sánchez assegurava que "no pot ocultar el seu fracàs amb cortines de fum i foc", advertint-li que té el deure "moral i polític" de condemnar els actes violents que s'estan produint a Catalunya, i l'ha convidat una vegada més a fer-ho.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari