Ponsatí demana el cap de Buch

L'exconsellera d'Ensenyament diu que el titular d'Interior, també de JxCat, "no pot seguir"
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

"Si els controla perquè els controla. Si no els controla, perquè no els controla. Buch no pot seguir". D'aquesta manera ha demanat l'exconsellera Clara Ponsatí, titular d'Educació els darrers mesos de la presidència de Carles Puigdemont, que l'actual titular d'Interior, Miquel Buch, sigui destituït pel president Quim Torra, o que dimiteixi.

Entre les veus que s'aixequen contra Buch des de l'independentisme protestant contra l'actuació policial de les darreres hores, generalment procedents de la CUP, es tracta d'una reacció excepcional perquè procedeix de Junts per Catalunya, la formació del mateix Buch i dels dos darreres presidents de la Generalitat.

El conseller Buch s'ha reunit aquest matí amb Torra, el vicepresident Pere Aragonès i la consellera Meritxell Budó, i ha desconvocat la seva compareixença, en la qual es preveia que donés explicacions durant el matí sobre les càrregues dels Mossos d'Esquadra i la presència de reforços la Policia Nacional, demanats pel mateix Buch, segons el govern espanyol.
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides