Torrent volia fer el ple un dissabte

Cs va presentar una moció de censura contra Quim Torra en un gest més del que és la seva veritable estratègia, dins i fora de Catalunya: la batalla a l’Estat i com un element més de la campanya electoral del 10-N. Els terminis legals, però, van fer que el ple hagués de celebrar-se el dilluns 7 d’octubre o habilitar el dissabte anterior el Parlament i fer-lo aquell dia.

La mesura de declarar hàbil un festiu és viable però es reserva per a casos d’extrema necessitat. Però el president del Parlament, Roger Torrent, va plantejar-ho molt seriosament per evitar que fos un dia que podia coincidir amb la publicació de la sentència contra els líders independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides