No hi ha pla B a un govern de concentració

La resposta de l’independentisme a la sentència del procés és tot un secret quan falten poques setmanes perquè es faci pública. Les entitats sobiranistes i la societat civil organitzada no volen explicar què faran ni com, però asseguren que seran el complement perfecte al que hagi de fer el govern català.

I és que gran part de l’independentisme confia que sigui la resposta institucional la que resulti més potent, la que suposi un major punt d’inflexió. Però fonts del Palau de la Generalitat i dels equips de diferents consellers asseguren que ara per ara l’única proposta que hi ha sobre la taula al govern és proposar un executiu de concentració, que inclouria els comuns i la CUP, a més dels ja presents Esquerra i JxCat. Si aquesta iniciativa fracassa, les mateixes fonts afirmen que no hi ha pla B. El govern català no sap què oferir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides