La germana de Manuel Valls denuncia una onada de criminalitat a Horta

Giovanna Valls s'uneix a altres veïns per alertar de la inseguretat que pateix el barri barceloní
Giovanna Valls

La germana de l'exprimer ministre Manuel Valls, ara regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Giovanna Valls, resident a la capital catalana, s'ha unit a un grup de veïns per denunciar la forta onada de criminalitat que assegura està patint el barri d'Horta-Guinardó, tal com avança 'Crónica Global'. Així, Giovanna s'implica en la lluita veïnal contra els continus delictes al seu districte.

Coneguda per desvincular-se públicament del projecte polític del seu germà, Giovanna ha compartit diverses publicacions a Twitter amb imatges explícites de baralles i destrosses a la ciutat de Barcelona, lamentant la situació i reclamant solucions.

La que en el seu dia faria esclatar la polèmica lluint llaç groc, criticant l'article 155 i responent a algun tuit del seu germà amb expressions com "flipo pepinos", ara està farta de viure, "a escassos metres de casa" seva, verdaderes batalles campals com la dels vídeos que ha compartit a Twitter.

El perfil de Giovanna demostra que no es tracta d'un fet aïllat. Ella mateixa publicava anteriorment més vídeos d'altres situacions delictives viscudes al districte d'Horta, que entraria doncs a la llista de zones conflictives de la ciutat, on figuren, per exemple, el Raval, la Barceloneta o la franja del Besòs-Maresme, on els veïns es manifesten des del passat 17 d'agost per denunciar "oblit institucional".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides