Quines samarretes són èxit de vendes aquest estiu?

Samarretes 'Begur not for sale'
Samarretes 'Begur not for sale'

Les que ha fet la plataforma Salvem la costa de Begur amb el lema “Begur not for sale!” (Begur no éstà en venda!). Són de comerç just, costen vint euros i amb la seva venda la Plataforma vol fer front a les despeses que li suposa la seva tasca de denúncia dels plans urbanístics que malmeten el paisatge i la qualitat de vida a la població. A més, la Plataforma ha de fer front a les despeses de les accions jurídiques que comporten les seves iniciatives en defensa de Begur.

L’última d’aquestes accions ha estat el contenciós que ha presentat la plataforma Sos Aiguafreda – Salvem la costa de Begur contra el projecte de construcció d’un macro xalet al penya-segat que domina la cala de Port des Pi. Els ecologistes han presentat aquest contenciós després que el govern municipal hagi rebutjat la denúncia administrativa que van presentar al consistori.

Begur és una de les poblacions més afectades per la revifada de projectes urbanístics que havien estat aturats els darrers anys, entre ells la construcció de 24 habitatges a l’antiga pedrera il·legal de s’Antiga o el projecte Jardins Sa Riera Living, amb 52 habitatges més, molt a prop de la platja de Sa Riera.

A més de les samarretes, Salvem la costa de Begur també vèn les miniguies “50 espècies i paratges de la Costa Brava en perill” per 10 euros. Samarretes i guies es poden trobar en diversos establiments de Begur, Sa Riera i Sa Tuna. Es pot trobar més informació a https://salvemaiguafreda.com/merchandising/

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides