Aragonès encara veu l’independentisme impotent

El vicepresident diu que no faran autonomisme i assenyala, sobre la unilateralitat, que “qui pot, ara mateix, és l’Estat”
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident titular d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat aquest dilluns, en una entrevista concedida a Els Matins de TV3, que el govern català pugui fer una declaració unilateral d’independència (DUI) si el Tribunal Suprem condemna els dirigents del procés. En concret, ha reiterat, en la línia de l’octubre de l’any passat, que la unilateralitat “no la fa qui vol, sinó qui pot”, i que “qui pot, ara mateix, és l’Estat”.

D’altra banda, ha assegurat que el seu objectiu és aconseguir una república catalana independent i que no hi renuncien ni faran autonomisme, sinó que cercaran una “sortida política” al “conflicte que tenim”, defensaran un referèndum i, tot i que rebutgen marcar “línies vermelles”, es tanca a atorgar “un xec en blanc”. “Els independentistes tenim persistència i persistirem”, ha afirmat.

“Portarem els pressupostos pel 2020 al Parlament i confio que aquells que clamen pel desbloqueig a Espanya prediquin amb l’exemple i no bloquegin a Catalunya, on no són majoria de govern”, ha expressat també.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides