Francesc de Carreras, fundador de Ciutadans, estripa el carnet

L'intel·lectual es dona de baixa després de la negativa de Rivera a negociar amb el PSOE
Francesc de Carreras, amb Arrimadas

El professor de Dret Constitucional Francesc de Carreras, un dels fundadors de Ciutadans, s'ha donat de baixa de la formació en desacord amb la decisió d'Albert Rivera de no facilitar la investidura de Pedro Sánchez.

De Carreras va anunciar la seva baixa de Ciutadans fa mesos, després que l'executiva de la formació decidís per unanimitat no pactar amb el PSOE.

Fa un mes, en un article a "El País", De Carreras va demanar a Rivera que busqués un pacte amb Pedro Sánchez per donar estabilitat al govern espanyol. En l'article, el professor de Dret Constitucional acusava el líder de Ciutadans de prioritzar els interessos de partit per damunt dels interessos d'Espanya i deia que s'havia "convertit en un adolescent capritxós".

La marxa de De Carreras, un dels històrics de Ciutadans, s'afegeix a les baixes que ha tingut el partit taronja les darreres setmanes, com Toni Roldán o Javier Nart. Fa menys de dues setmanes, un altre dels fundadors de la formació, Xavier Pericay, també va presentar la seva dimissió.

Francesc de Carreras, considerat per molts com el "pare polític" d'Albert Rivera, va ser un dels intel·lectuals que va impulsar la creació de Ciutadans, l'any 2006.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides