El sector crític amb Albert Rivera sondeja suports a Catalunya

Ciutadans (Cs) està vivint la seva pitjor crisi. El seu apropament a Vox, l’ancoratge ideològic a la dreta, deixar de costat l’ànima social-liberal i socialdemòcrata de la formació, el seu enfrontament amb col·lectius com el feminista o l’LGTBI, o l’estratègia per pactar de forma acrítica amb el PP han fet que creixi com mai el nombre de crítics interns. A Catalunya ja hi havia un sector –liderat per Jordi Cañas– que buscava sempre matisar la direcció i sobretot l’actual president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa.

Però el seu esperit crític no té tant a veure amb l’aspecte ideològic o estratègic com amb el d’organització interna. És per això que mai han volgut plantar cara o enemistar-se amb Albert Rivera i els seus a Madrid. De fet, es consideren part de la seva gent de confiança. Però això no ha impedit que des dels sectors crítics amb Albert Rivera a Madrid ja hagin volgut contactar amb ells per veure si poden fer front comú per impedir que la deriva cap a la dreta del partit taronja segueixi endavant. De moment, però, no han tingut l’èxit que busquen i només han pogut mantenir contactes informals.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari