Ramón Cotarelo acusa la CCMA de fer llistes negres amb persones a les quals no s’ha de convidar

El candidat de JxCat a les eleccions generals per Girona dona a entendre que ERC l’ha vetat
Ramon Cotarelo a Pallejà

El politòleg, escriptor i tertulià de TV3 i Catalunya Ràdio, Ramón Cotarelo, considera que darrerament se’l margina dels programes informatius i tertúlies d’aquests mitjans on fins fa poc hi tenia una presència habitual. Això dona a entendre en una piulada que va penjar a mitja nit d’aquest dimecres 26 de juny on es preguntava “Sap el @govern de la Generalitat si hi ha llistes negres a la CCMA i quin partit les controla?”. I afegia: “Em diuen que sí i que es sap quin partit les controla, però voldria una resposta oficial”. Tenint en compte que Cotarelo es va presentar a les eleccions generals del passat 28 d’abril tancant les llistes per Girona de JxCat és evident que es refereix a ERC.

Així ho han entès moltes de les persones que han comentat el seu missatge. En aquests comentaris, molts partits de JxCat critiquen ERC amb duresa mentre que alguns tuitaires vinculats al partit de Junqueras rebutgen la insinuació del politòleg.

Ara mateix és telejunqueras”, escriu Sílvia NI OBLIT NI PERDÓ. Una altra Sílvia –Sílvia Gracia Farré, que es defineix com “barcelonina, catalana i europea”- s’esplaia una mica més: “En el repartiment de papers quan van fer Govern, Esquerra va insistir molt en què volia la CCMA i la Presidència del Parlament. Ja veus quin ús en fan…Són una estafa i cal fer obrir els ulls a tanta gent que no té xarxes i només mira TV3. És urgent!”. “Un tal Sergi Sol”, diu Massaguer Bou, referint-se a l’assessor del president d’ERC.

En canvi, Josep Aixandri, tinent d’alcalde de Llinars del Vallès per ERC li deixa anar: “Em sap greu però t’estàs convertint en un personatge del Polònia”.

I n’hi ha de descol·locats, com Carles #Independència, que se suma al debat per dir que “Només tinc una cosa clara, si ERC controlés com dius TV3, creus que hi hauria tot el dia la Pilar Rahola fent publicitat del Molt Honorable President @KRLS”?

Amb qui sí que manté unes relacions excel·lents Ramón Cotarelo és amb l'Assemblea Nacional Catalana. Aquest divendres, per exemple, participa en un acte organitzat per l'ANC a Pallejà, on presentarà i vendrà exemplars del seu llibre "¿Cataluña, botín de guerra?"

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari