El saló Automobile atreu 800.000 visitants

Salón Automobile
Salón Automobile

El saló Automobile, que aquest any ha celebrat el seu centenari, ha congregat per primera vegada a tots els grans grups automobilístics. El seu president, Enric Lacalle, ha afirmat que ha estat "una edició històrica, amb gran èxit de visitants i en nombre de marques i vendes", que a més ha atret un públic jove. En els dies de celebració d'aquest esdeveniment s'han comptabilitzat 800.000 visitants en el recinte firal.

Segons les dades dels organitzadors, els vehicles que han despertat més interès són els elèctrics, com ho demostra que el 55,3% dels visitants que tenia intenció d'adquirir un vehicle es va interessar per un cotxe elèctric o híbrid. Una enquesta realitzada entre els visitants per l'organització del certamen revela que un 92,3% ha vist complertes les seves expectatives, mentre que s'ha valorat la qualitat de les marques exposades amb un 4,19 sobre 5. El 60,7% ha afirmat que l'edició del centenari ha estat millor que les anteriors. Nou de cada deu ha assegurat que tornaran al saló en la pròxima edició, dins de dos anys.

Amb motiu del centenari del saló Automobile, en l'edició d'aquest any s'ha projectat un muntatge audiovisual en pantalles gegants sobre la història de la fira i, a més, s'han exhibit 26 vehicles històrics, com el Ford T i l'emblemàtic Aston Martin que emprava el personatge de James Bond. També s'ha exposat un motor d'avió fabricat per Hispano Suiza.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.