La Corpo treu la destral de guerra

Gordillo acusa Llorach davant el jutjat 13 de ser la responsable última dels anuncis de l'1-O
Gordillo, Sanchis i Llorach

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha acusat la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, de ser la responsable última de l'emissió dels anuncis relacionats amb el referèndum de l'1-O.

D'aquesta manera, ha volgut reiterar i convèncer la magistrada del jutjat d'instrucció número 13 que ell no va cometre cap delicte de desobediència perquè no tenia la competència directa per ordenar l'emissió dels anuncis o prohibir-la.

Per la seva banda, Llorach i el director de TV3, Vicent Sanchis, s'han negat a declarar en la compareixença per la confirmació del seu processament, i s'han remès a les declaracions efectuades durant la fase d'instrucció.

Llorach, Sanchis i Martí Patxot, director de màrqueting de la CCMA, han arribat junts a la Ciutat de la Justícia, on han estat rebuts efusivament per representants de JxCat, com Elsa Artadi o Laura Borràs.

Més tard ha arribat Gordillo. Llorach, Sanchis i Patxot han sortit al cap d'una estona i han coincidit amb el president de la Generalitat, Quim Torra, que també els ha saludat efusivament.

Poc després, gairebé tots els simpatitzants de JxCat han marxat i quan Gordillo ha sortit ja no quedava ningú. La distància entre ells ha estat força evident, i fonts jurídiques consultades també han admès "moments de tensió" dins del jutjat, ja que el director de Catalunya Ràdio, davant les preguntes dels advocats de Sanchis, Llorach i Patxot, els ha arribat a preguntar si eren defensors o acusadors.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides