Els comuns ho fien tot a Colau

Les eleccions espanyoles han deixat un panorama a casa dels comuns que rebla el que ja va iniciar-se amb els comicis al Parlament. La seva caiguda, la pèrdua de la primera posició i la bufetada que suposa, a més, pertànyer a un grup parlamentari minvat i reduït fan que En Comú Podem i Catalunya en Comú se’n ressenteixin. Però l’entorn de la direcció assegura que encara tenen un tercer i últim assalt. Es tracta del 26-M.

La veritable líder del partit, Ada Colau, es presenta per revalidar l’alcaldia de Barcelona i si ho aconseguís, els comuns “salvaríem els mobles molt bé”, en paraules d’un dels dirigents més destacats. I és que ho fien tot al que faci ella en les municipals del 26-M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides