Torra manipula les dades del CEO

El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat el seu darrer sondeig abans de les eleccions al Congrés i al Senat. A més de la prospecció electoral, l’enquesta també feia  l’habitual pregunta sobre la independència de Catalunya. Així, segons el CEO, un 48,4% de catalans vol que Catalunya sigui un Estat independent, i un 44,1% s’hi oposa. A més, un 5,8% respon a la pregunta que “no ho sap” i un 1,7% no contesta.

Després de sortir el resultat, però, el president, Quim Torra, es vantava a Twitter que hi ha un “52,3% a favor de la independència”. D’on treia les dades? Doncs reformulant el percentatge i eliminant qui no sap què votaria, comptant com si no volguessin votar. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides