Tupinada a Sant Cugat amb el contracte de la publicitat municipal

L’Ajuntament fa un concurs a mida per a l’empresari Ramon Grau
L’alcaldessa Carmela Fortuny ha indignat tota l’oposició per la manera tan barroera que té d’actuar.

Encara que es canviï el nom per dissimular, la vella Convergència corrupta i mafiosa continua, malauradament, tan activa com sempre. L’Ajuntament de Sant Cugat, un dels reductes municipals més sòlids que té Convergència (o com es digui), n’ha donat mostra un cop més, aquesta vegada fent un concurs a mida per afavorir els interessos de l’empresari Ramon Grau, editor –entre altres mitjans– del setmanari Tot Sant Cugat i del diari elmon.cat.

El portal de contractació pública de la Generalitat va publicar, el passat 4 de febrer, la licitació d’un contracte per a “la informació, comunicació, difusió pública d’anuncis oficials i edictes i posada en valor de serveis, accions i activitats dutes a terme per l’Ajuntament de Sant Cugat que puguin tenir interès per a la ciutadania o que hagin de ser informades”. Aquest contracte té una durada de dos anys i una compensació econòmica de 541.878,73 euros (sense IVA) i és prorrogable per dos anys més. El termini per a la presentació d’ofertes va acabar el passat 1 de març.

L’escàndol ve en la lletra petita dels condicionants que posa l’Ajuntament, que presideix l’alcaldessa Carmela Fortuny, per poder concórrer a aquesta licitació. Segons consta en l’anunci oficial, són requisits sine qua non que les empreses mediàtiques que hi optin han de tenir una publicació local de periodicitat setmanal, que sigui gratuïta, amb una tirada mínima de 16.000 exemplars, que tingui un format DIN A5 i disposi, a més, d’una edició online.

A Sant Cugat només hi ha una publicació que s’ajusti, fil per randa, a tots aquests condicionants tan precisos: Tot Sant Cugat, la revista que edita l’empresari Ramon Grau, estretament vinculat a Convergència (o com se’n digui) i a l’alcaldessa Carmela Fortuny.

L’oposició municipal ha posat el crit al cel davant aquesta impresentable tupinada, que serveix per regalar 541.878,73 euros a l’editor Ramon Grau en vigílies de les eleccions municipals, i la manera tan barroera de perpetrar-la. En un comunicat, el PSC exigeix que s’aturi aquesta licitació i es faci un nou concurs obert, net, sense trampes i transparent.

 LLEGEIX L'ARTICLE COMPLET A L'EDICIÓ EN PAPER D'EL TRIANGLE D'AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides