Segons el president Pedro Sánchez, l’independentisme té elements ultres

El dirigent socialista ha reaccionat a la manifestació d'ahir garantint que mai permetrà la independència
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez ha reaccionat a la manifestació d'ahir a Madrid garantint que mai permetrà la independència de Catalunya. El president espanyol assegura que l'independentisme té elements ultres i que vivia molt millor amb el govern del Partit Popular.

Sánchez presumeix també que Espanya té una de les democràcies més avançades del món, que permet manifestacions com la d'ahir però alhora fa seure al banc dels acusats els dirigents que atempten contra la Constitució.

Un cop més, Sánchez s'ha mostrat disposat a dialogar, però sempre dins els límits que imposa la Constitució.

Sánchez ho ha dit durant el Comitè Federal del PSOE, que ha aprovat per unanimitat les llistes per les eleccions de l'abril i el maig.

Pel que fa a les europees, Ferraz ha desterrat dos pesos pesants del partit com són Elena Valenciano i José Blanco. La candidatura l'encapçalarà Josep Borrell, que tindrà Iratxe García com a número dos i el politòleg Sami Nair com a tres. El català Javi López hi anirà en la cinquena posició.

D'altra banda, l'expresidenta andalusa ha fet notar el seu malestar per les llistes del 28 d'abril, a les eleccions espanyoles. Susana Díaz ha lamentat que la direcció dels socialistes s'hagi tancat en banda i no hagi pactat els noms amb els socialistes andalusos. Díaz ha advertit que pren nota d'aquest arraconament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides