El Parlament Europeu acull una conferència de Vox

L'Eurocambra havia prohibit un acte de Quim Torra i Carles Puigdemont per raons de seguretat
Javier Ortega Smith
Javier Ortega Smith

El Parlament Europeu ha donat permís perquè el partit de l'ultra dreta espanyola Vox faci una conferència en les seves instal·lacions aquest dimecres. La conferència porta per títol Catalunya, una región española.

Es dona la circumstància que la cambra europea va prohibir recentment una altra conferència que havien de fer a les seves instal·lacions el president català, Quim Torra, i el seu antecessor, Carles Puigdemont.

En aquella ocasió l'Eurocambra va argumentar raons de seguretat per impedir la conferència dels dirigents independentistes, unes raons que no han argumentat per a la conferència de Vox.

Així, aquest dimecres el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, el portaveu del partit a Catalunya, Jorge Buxadé, i la vicepresidenta de relacions institucional a les Balears, Malena Contestí, van al Parlament Europeu convidats per un eurodiputat polonès de la formació ultraconservadora Llei i Justícia.

Vox ha publicitat aquesta conferència denunciat que el govern de la Generalitat ha donat "un cop d'Estat" per la qual cosa conviden a conèixer "la història real d'Espanya".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides