Artadi espera reprendre la negociació amb els comuns

La consellera diu que les converses no s'han trencat sinó que s'han aturat
Elsa Artadi
Elsa Artadi

La consellera de la Presidència i portaveu del govern català, Elsa Artadi, s'ha mostrat confiada en la represa de les negociacions amb els comuns, de les quals ha dit en una entrevista concedida a la Cadena SER que estan aturades, no trencades. Artadi, que ha reconegut problemes en la negociació dels pressupostos del govern de la Generalitat, troba que els comuns han demanat temps.

Per la seva part, la presidenta del grup parlamentari de Catalunya En Comú-Podem, Jèssica Albiach, ha indicat en una entrevista a Eldiario.es que han suspès la negociació amb el govern català adduint que volien uns pressupostos socials i els han plantejat uns que consideren "convergents".

Albiach ha supeditat el suport dels comuns als pressupostos catalans a la concreció de l'obtenció d'ingressos per elaborar uns pressupostos socials. "El que no farem és seguir tenint reunions que gairebé semblen més un teatre que una voluntat real", ha indicat abans d'afegir que té "la sensació que el govern no vol aprovar uns pressupostos, almenys amb nosaltres".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides