Ja són tres les denúncies d’abusos sexuals contra un monjo de Montserrat

Andreu Soler va ser el responsable del moviment escolta de l'abadia durant quaranta anys
Abadia de Montserrat

J.R. Martínez és la tercera víctima que ha denunciat haver patit abusos sexuals per part del monjo de l'abadia de Montserrat, Andreu Soler, segons avança El Periódico. La denúncia coincideix amb dues anteriors en les quals s'explica que el monjo en qüestió es posava amb els joves al llit i els feia tocaments als genitals.

El cas de Martínez és el tercer que surt a la llum després que Miquel Hurtado fos el primer a denunciar haver estat víctima dels abusos del monjo. Un segon cas va ser publicat per l'Ara, i es tracta de la denúncia de Ricard Zamora qui també denuncia haver estat víctima dels abusos sexuals de Soler.

Segons coincideixen les denúncies el monjo Andreu Soler es ficava al llit amb els joves i amb l'excusa de parlar-los de la masturbació els tocava els genitals mentre els indicava que no havien de practicar-la. Els abusos s'haurien comès des del 1970 i fins a pràcticament l'any 2000.

El monjo Andreu Soler va morir el 2008, però va ser el fundador del moviment escolta de l'abadia de Montserrat i va dirigir 'els nois de servei' durant 40 anys. Es dona la circumstància que l'abadia de Montserrat tot i estar al cas dels fets pel primer denunciant va fer un homenatge a Soler amb la publicació d'un llibre amb les seves memòries el 2007.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.