Quin alt càrrec del Grup Godó està fent les maletes?

Grup Godó

Josep Caminal està fent les maletes al Grup Godó. El director general de presidència d’aquesta empresa de comunicació multimèdia abandona les seves funcions el pròxim 1 de març. Des de l’any 2005, Josep Caminal ha estat la mà dreta i la persona de màxima confiança de Javier de Godó, l’hereu i president de l’empresa propietària de La Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC1 i 8TV.

Procedent del sector roquista de Convergència Democràtica, partit del qual va ser secretari d’organització, Josep Caminal es va incorporar a la cúpula del Grup Godó després d’abandonar la direcció general del Gran Teatre del Liceu. Durant el seu mandat al capdavant d’aquesta institució lírica es va produir, l’any 1994, l’incendi que va destruir l’edifici de les Rambles.

Josep Caminal també ha ocupat altres càrrecs de gran rellevància en la vida pública, com el de director general de la Corporació Catalana de RTV, director general del FC Barcelona, gerent del Palau de la Música o director de la Fundació Comte de Barcelona. En l’estructura del Grup Godó se’l considera l’enllaç amb la Generalitat convergent, que tants beneficis econòmics ha reportat a l’empresa, gràcies a les enormes subvencions públiques que ha rebut.

La marxa de Josep Caminal de l’edifici de la plaça Francesc Macià s’emmarca en els profunds canvis organitzatius que s’estan produint en els últims temps al Grup Godó. El fill de l’editor, Carlos Godó, està retallant sense pietat la pesada càrrega salarial que suporta l’empresa i Josep Caminal, que semblava un personatge intocable, també es veu obligat a fer les maletes (després de veure’s obligat a portar les del comte de Godó durant tant de temps).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides