Puigdemont no descarta presentar-se a les europees

En el seu dia es va oferir per anar de número dos de Junqueras, però ERC ho va descartar
Carles Puigdemont, amb Quim Torra

L'expresident Carles Puigdemont ha assenyalat aquest dilluns que no descarta presentar-se com a candidat per a les eleccions europees de maig i ha dit que ja participa activament en les campanyes en suport dels candidats que concorren a aquests comicis o als municipals.

Puigdemont ha dit, en roda de premsa des de Brussel·les, que oferir-se com a número dos d'una candidatura unitària que pogués encapçalar el president d'ERC, Oriol Junqueras, implica que no es descarta "per poder participar en una candidatura".

El dirigent independentista perfila aquests dies quina presència ha de tenir la Crida Nacional per la República, ja registrada com a partit, en les eleccions europees i municipals del 26 de maig. Li ha ofert un lloc a la llista a la periodista i advocada Beatriz Talegón.

Jordi Turull es va oferir la setmana passada a la direcció del PDECat per ser candidat a les eleccions comunitàries. Els nacionalistes ja tenen perfilat un acord per anar amb el PNB a les europees.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides