Rufián torna a embolicar la troca

Diu que Podem li va oferir el cap de Borrell a canvi dels pressupostos, però els de Pablo Iglesias ho neguen
Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

Com ja ens té acostumats, el portaveu adjunt d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha tornat a embolicar la troca. En una entrevista que publica Eldiario.es assegura que Podem va oferir a ERC "el cap de Borrell a canvi del nostre suport als pressupostos".

Rufián, que no concreta qui va fer aquesta oferta, assegura que ERC encara no ha decidit que fer amb els pressupostos i no descarta de moment presentat una esmena de totalitat contra els comptes.

"Jo no demano el cap de cap ministre ni de cap representant electe al Congrés. Ara bé, que Borrell no estigui ocupant un ministeri de l'Estat sempre és una bona notícia perquè és un mentider", diu Rufián.

Podem nega haver ofert el cap del ministre a ERC, a canvi del seu suport als pressupostos generals de l'Estat. Fonts de la direcció de Podem asseguren que és mentida i atribueixen les declaracions a un intent de cridar l'atenció del diputat republicà.

Segons Rufián, "Pedro Sánchez es mereix una moció de censura per no haver mogut un dit contra la dinàmica repressiva de l'Estat", i "dir que la Fiscalia pot canviar el seu posicionament no és atemptar contra la separació de poders".

Rufián admet que hi ha "diversos posicionaments" dins de la mateixa executiva i el grup parlamentari d'ERC sobre els pressupostos i que això genera un "debat" que li sembla "sa".

Una de les posicions en aquest debat, apunta, defensa permetre la tramitació dels pressupostos, fet que segons Rufián "no seria incompatible" amb un possible 'no' al final de la tramitació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides