El govern incorpora l’exsecretari general d’Interior acusat de rebel·lió

Cèsar Puig, nou director general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic
Cèsar Puig amb el lletrat Jaume Alonso Cuevillas a l'entrada de l'Audiència Nacional

El govern de la Generalitat de Catalunya ha publicat al Diari Oficial (DOGC) la incorporació de Cèsar Puig al seu Gabinet Jurídic, on exercirà de director general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica.

Es tracta d'una de les persones acusades de rebel·lió en la mateixa causa que afecta el major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero, el judici de la qual previsiblement se celebrarà després de l'estiu.

Puig va ser secretari general d'Interior de l'anterior govern de la Generalitat, sota l'autoritat del conseller Joaquim Forn, i està acusat d'haver comès un delicte de rebel·lió per la Fiscalia, que demana per a ell 11 anys de presó.

Puig, nomenat a proposta de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, mitjançant un decret amb data del passat 20 de desembre, segons consta al DOGC, substitueix Maria Dolors Feliu i Torrent al Gabinet Jurídic.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides