Presidència recupera la filla de l’extresorer de CDC, Daniel Osàcar

Mònica Osàcar ha estat nomenada com a assessora de comunicació digital de l’executiu de Torra
Daniel i Mònica Osàcar
Daniel i Mònica Osàcar

Mònica Osàcar Andreu, filla de l’extresorer de CDC, Daniel Osàcar, condemnat en el cas Palau per tràfic d’influències i blanqueig, ha estat nomenada com a assessora de comunicació digital del govern català, segons publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

D’aquesta manera, l’executiu de Quim Torra recupera Mònica Osàcar que ha estat vinculada laboralment de manera habitual en els diferents governs catalans de CDC, i ara del PDECat-JxCat, des de l’època de Jordi Pujol i fins el dia d'avui.

Es dona la circumstància que Osàcar va ser acomiadada com a representant de publicitat institucional del departament de la Presidència quan es va aplicar l’article 155 de la Constitució a l’administració catalana.

Aquest càrrec l’ocupava des del 2011 just quan el seu pare va ser imputat en el cas Palau sobre el finançament il·legal de CDC, i va ser contractada com a càrrec de confiança per l’aleshores president Artur Mas.

Ara, la filla de Daniel Osàcar ha estat contractada com a personal eventual del departament de la Presidència de l'executiu de Torra amb una categoria de funcionari del grup A i nivell 27 el que suposa un sou que pot anar dels 55.657,56 euros bruts anuals als 58.925,30 euros.

En el nomenament també s’especifica que Mònica Osàcar rebrà un complement específic de 31.236,60 euros anuals, per la qual cosa en el pitjor dels casos, la filla de Daniel Osàcar cobrarà un sou anual de 86.894,16 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides