Quins colors fa servir Manuel Valls a la seva campanya?

Valls BCN

La resposta esperada seria els de la senyera de la ciutat de Barcelona, el blanc i vermell de la creu de Sant Jordi. Però el candidat de Ciutadans fa servir els colors de la bandera francesa blanc, blau i vermell. Valls, que va ser primer ministre francès i després va fracassar en el seu intent d’aspirar a la presidència de la República al perdre les primàries dins del seu propi partit (el socialista), va abandonar una llarga militància per acostar-se a Emmanuel Macron (també sorgit del socialisme francès). Valls, un reconegut adversari de les tesis ultres de la família Le Pen, aspira a convertir-se en alcalde de Barcelona de la mà de Ciutadans, partit que també fa coalició per les eleccions europees de maig vinent amb el nou moviment polític de Macron.

Doncs la precandidatura de Valls per Barcelona té els colors blau, blanc i magenta, que recorda a la bandera francesa, sorgida de la Revolució de 1789. Una franja blava a l’esquerra, una altra de magenta a la dreta i al bell mig Valls en color blau. Just a sota, BCN2019 en blanc i magenta (positiu i negatiu) i el hashtag #VallsBCN2019 en el mateix color magenta. Si es mira, sembla talment la bandera francesa.

Valls està de precampanya visitant els barris de Barcelona per donar-se a conèixer entre el veïnat. Les xarxes socials són testimoni d’aquestes trobades en mercats, cafès i places. L’organització de Ciutadans de Barcelona ignora el full de ruta del seu proper candidat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides