Sánchez qualifica de “monòleg” les 21 reivindicacions de Torra

El president del govern central diu que no pensa negociar fora de la Constitució
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del govern central, Pedro Sánchez, li ha dit al president català, Quim Torra, que les 21 peticions que li va fer arribar el passat dijous 20 de desembre al Palau de Pedralbes són un “monòleg”.

En el balanç ha fet el president Sánchez aquest divendres, del temps que porta de legislatura, ha afirmat que “tot el que queda fora de la Constitució és un monòleg”.

En aquest punt Sánchez ha demanat a Torra que passi “de la voluntat del diàleg, al diàleg real”, afegint que “no hi haurà una solució política a Catalunya fins que no hi hagi una un acord que transcendeixi els blocs” actuals entre independentistes i constitucionalistes.

Sánchez a convidat Torra a seguir treballant per “apuntalar la convivència i apuntalant el diàleg” per treure Catalunya de l’atzucac polític en el qual es troba des de l’inici del procés independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides