Qui hi ha darrere de l’estratègia política dels polítics presos?

Quico Homs, l'1-O
Quico Homs, l'1-O

Els polítics empresonats provinents de l’antiga Convergència, Jordi Sànchez, Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull, tenen al seu darrere l’estratègia política de Quico Homs. Qui va ser la mà dreta d’Artur Mas com a conseller de Presidència ara fa d’advocat, des que està inhabilitat políticament pel Tribunal Suprem com a organitzador del 9-N.

Quico Homs es va encarregar de fer fotos a les reunions del Consell Executiu de la Generalitat al Palau de Pedralbes per enviar-les a La Vanguardia de José Antich i Jordi Barbeta. Com a advocat, ara es troba pràcticament cada dia a Lledoners, on marca l’estratègia a seguir políticament als seus companys. L’únic que posa algun però és Jordi Sànchez, mentre que Rull, Turull i Forn es pleguen a totes les decisions que Homs pren.

L’exconseller i també exportaveu del govern de Mas sempre ha format part del pinyol independentista de Convergència. Com a una de les persones a qui més confiança feia Mas, va gestionar el 9-N i després va liderar la llista dels neoconvergents al Congrés dels Diputats. Jutjat pel Tribunal Suprem, va ser condemnat a inhabilitació per a càrrec públic.

Va deixar l’escó i va començar a treballar d’advocat. Davant de la investigació judicial contra el Govern de Carles Puigdemont, Homs ha aparegut acompanyant els diversos lletrats que es fan càrrec de la defensa. Mentre que Jaume Alonso-Cuevillas és l’encarregat d’anar a tota televisió o ràdio que el demani, Homs es mostra en un segon pla mediàtic. No obstant això, ell és qui està cada dia a Lledoners i qui perfila l’estratègia política a seguir pels seus companys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides