L’oposició planta la Diada de Torra

Ciutadans fa un acte alternatiu en què recorda a Sánchez que Torra és "rival" i no "aliat"
Acte alternatiu de Ciutadans per la Diada de 2018
Acte alternatiu de Ciutadans per la Diada de 2018

Ciutadans, el PSC i el PP han decidit plantar aquest any la majoria d'actes de la Diada i en especial la manifestació d'aquesta tarda. Ho fan perquè se senten "expulsats" per un Govern que, diuen, ha "segrestat" la Diada.

El PSC sí que ha anat a alguns actes, com el lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament que ahir es va fer a l'associació de mestres Rosa Sensat, i avui també ha fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, però en cap més.

D'altra banda, els comuns van participar en les activitats d'ahir i en l'ofrena floral, però s'han desmarcat de la manifestació. Això no obstant, han donat llibertat als seus càrrecs per anar-hi.

Per la seva banda, Ciutadans s'ha muntat la seva Diada a la plaça del Rei de Barcelona. Allà, el líder de Cs, Albert Rivera, ha advertit al president del Govern, Pedro Sánchez, que el president de la Generalitat, Quim Torra, "no és un aliat sinó un rival polític", i li ha demanat no buscar en ell un soci .

"Els aliats som els que, des de la discrepància política, compartim valors democràtics", i no les formacions que busquen la independència, ha defensat en un acte de partit a Barcelona per la Diada, en què també ha intervingut la líder a Catalunya, Inés Arrimadas.

Cs no participa en les activitats institucionals de l'11 de Setembre al considerar que el Govern els dirigeix només als independentistes, pel que ha organitzat a la plaça del Rei d'aquest acte, en què també ha preguntat a Sánchez "si és el president de Torra i Puigdemont o és el president de tots els espanyols".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides