Quina és l’última ‘fake new’ que s’ha empassat Ramón Cotarelo?

Maldito bulo denuncia la falsedat de la decapitació d'Esra Al-Ghamgam
Maldito bulo ha denunciat la falsedat de la decapitació d'Esra Al-Ghamgam

Que Aràbia Saudí va decapitar el passat 19 d’agost l’activista pels drets humans Esra Al-Ghamgam. S’ho va empassar el catedràtic de Ciència Política arrenglerat els darrers temps amb l’independentisme més radical i moltes més persones implicades en la causa de desprestigiar Espanya. El raper Pablo Hasel, per exemple. O el Centre d’Autonomista de Dependents del Comerç i la Indústria (CADCI). Cotarelo va retuitejar precisament el missatge que el CADCI havia penjat a la seva web, tot  i que el centre de comerciants el va retirar després que Maldito bulo en denunciés la falsedat.

La notícia d’aquesta decapitació va ser publicada pel portal tercerainformacion.es i difosa per un dels portals que barregen propaganda pro-russa i suport a l’independentisme català: Bajo el cielo de Moscú. El text del missatge deia: “Ahir, el règim d’Aràbia Saudí, amic i soci de la monarquia espanyola, va decapitar la defensora dels Drets Humans i feminista Esra Al-Ghamgam per participar en unes protestes pacífiques contra el règim saudí. Però d’això no en parlaran a les notícies”.

L’activista Esra Al-Ghamgam està detinguda des de desembre de 2015 i s’espera que la sentència pel judici a què l’han sotmès per defendre els drets humans a Aràbia Saudí es celebri el proper desembre. La seva germana Zena Al-Ghamgam ha denunciat el mal que aquesta notícia falsa ha fet a la seva família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides