Quina bronca ha tingut Jordi Graupera amb Antonio Baños?

graupera a granollers
graupera a granollers

Dues de les vedettes de la facció dandy de l’independentisme, Jordi Graupera i Antonio Baños, se les han tingut a twitter a compte de la vaga dels taxistes i de les llicències de VTC. En una piulada, l’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha interpel·lat Jordi Graupera, que aspira a presentar-se de candidat a l’alcaldia de Barcelona a través d’un procés de primàries independentistes, sobre què en pensa d’aquest conflicte, atesa la seva visió neoliberal, favorable a l’expansió d’empreses com Uber i Cabify.

El filòsof s’ho ha pres molt malament i ha acusat Antonio Baños, que en els últims mesos s’ha anat acostant progressivament a l’òrbita puigdemontista, de fer un “discurs de comunistot irredempt”. Tornat de Nova York, on hi ha viscut en els últims anys sota l’ombra protectora del guru Xavier Sala-i-Martin, Jordi Graupera vol importar a Barcelona les maneres de fer ultraliberals dels Estats Units, tot i que es declara anti-Trump.

En la seva resposta a Antonio Baños, el filòsof considera que és irreversible adaptar-se a l’onada tecnològica i que els taxistes ho han d’assumir. Creu que el problema rau en l’especulació amb el sistema de llicències de taxi i apunta algunes mesures que s’han adoptat darrerament a Nova York, Austràlia i el Canadà en relació amb el conflicte taxistes/VTC. Jordi Graupera també retreu Antonio Baños que frivolitzi amb la paraula “república”  i exclama: “Prou de tractar la gent d’idiota”.  

Curiosament, tant Jordi Graupera com Antonio Baños, dos independentistes dandys, coincideixen en lloar la tasca dels CDR i competeixen a l’hora de guanyar-se el favor de “la cort de Waterloo”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides