Margarita Robles manté Félix Sanz Roldán al CNI

La titular de Defensa també ha ratificat la cúpula de les Forces Armades
Félix Sanz Roldán
Félix Sanz Roldán

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha confirmat aquest dijous la continuïtat de Félix Sanz Roldán com a director del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI). Robles també ha ratificat en els seus càrrecs, fins a finalitzar el seu mandat, a la cúpula militar que encapçala el Cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD), Fernando Alejandre Martínez.

El Ministeri de Defensa ha informat en un comunicat que han estat ratificats en els seus càrrecs el general Javier Varela Sales com a cap d’Estat Major de l’Exèrcit de Terra (JEME), l’almirall general Teodoro López Calderón com a cap d’Estat Major de l’Armada (AJEMA), el general de l’aire Javier Salto Martínez-Avial com a cap d’Estat Major de l’Exèrcit de l’Aire (JEMA), i l’almirall Juan Francisco Martínez Núñez com a secretari general de Política de Defensa (SEGENPOL).

Margarita Robles ha declarat que “en defensa dels valors recollits en la nostra Constitució i en el marc de la Carta de Nacions Unides entenem que és necessari donar a la ciutadania estabilitat, seguretat i defensa des d’una perspectiva col·lectiva i integrada amb la finalitat de promoure la pau internacional i la seguretat global”.

La ministra de Defensa ha justificat la seva decisió assegurant que “es correspon amb la naturalesa del Ministeri de Defensa com un ministeri d’Estat”, afegint que “les Forces Armades estan al servei de la societat i exerceixen una extraordinària missió en la defensa de la pau i la seguretat al món”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides