L’Audiència de Lleida arxiva la causa contra vuit mestres de la Seu

Título de la imagen
Título de la imagen

L’Audiència de Lleida ha arxivat la causa contra els vuit mestres de la Seu d’Urgell acusats d’incitació a l’odi a les aules després de l’1 d’octubre. El tribunal provincial ha conclòs a través d’una interlocutòria que cap dels docents va cometre el delicte que se’ls imputava.

El titular del jutjat d’Instrucció número 1 de la capital de l’Alt Urgell ja va arxivar el passat mes de març la causa penal contra sis dels vuit docents tot i que va mantenir oberta la investigació contra les dues professores de primària del col·legi Mossèn Albert Vives, per a qui ara l’Audiència també ha dictat el sobreseïment.

Les denúncies interposades feien referència a la presumpta introducció de comentaris despectius a les aules contra els cossos de seguretat arran del que va succeir el passat 1 d’octubre. Les acusacions asseguraven que alguns professors “introdueixen debats polítics en to catalanista i contra els espanyols“.

La investigació va continuar, el passat 11 d’abril, amb la realització de les proves pericials a dos dels cinc nens que suposadament es van veure afectats pels comentaris dels docents.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides