Què feia Rufián durant el debat de la moció de censura?

tuit rufian zidane
tuit rufian zidane

A Twitter, on és molt actiu, el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián s’ha fet ressò, mentre tenia lloc el debat de la moció de censura, de l’anunci de la dimissió de l’entrenador del Real Madrid, Zinedine Zidane. En concret, ha difós una captura d’una notícia del diari As que anunciava la roda de premsa del tècnic, juntament amb una imatge de l’exjugador del mateix club Guti, a qui algunes travesses han situat com a candidat a la banqueta del Santiago Bernabéu.

Amagava algun missatge polític Rufián amb relació al relleu de Mariano Rajoy? Improbable, considerant l’èxit de Zidane com a jugador i tècnic i la manca d’estima política del diputat d’ERC pel ja expresident del govern espanyol. La dimissió de Zidane, això sí, ha superat la moció contra Rajoy com a trending topic de Twitter aquest dijous, probable motiu de l’atenció de Rufián.

Sigui com sigui, també s’ha fet ressò del tuit de La Razón on l’assenyalaven per estar “més pendent del futur de Zidane que de la moció”. També ha repiulat un tuit del compte @mejoreszasca, el qual al seu torn es feia ressò d’un usuari que en feia befa: “Sempre has sigut millor a Twitter que el Congrés”.

Rufián, per cert, havia piulat el 26 de maig: “Si Pedro Sánchez quiere los votos de ERC para una moción de censura que vaya a Estremera a pedírselos tras un cristal a su Presidente“.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari