Enric Millo, tocat per les acusacions d’usurpació

Enric Millo
Enric Millo

L’aplicació de l’article 155 de la Constitució s’està allargant, atès el desacord manifest entre els independentistes per pactar una investidura i un full de ruta per al govern. Tant és així que la força amb què el delegat del govern espanyol, Enric Millo, defensava els seus efectes i la intervenció de la Generalitat, ha anat minvant.

I és que fonts properes al dirigent popular asseguren que Millo comença a estar moralment tocat per alguns dels comentaris que rep des que capitaneja la intervenció de la Generalitat junt amb la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría. De fet, les acusacions d’estar intentant “usurpar” el paper de la Generalitat i el seu president són les que més li pesen. Segons sembla, ell mateix admet que tant de temps de 155 està malmetent la seva imatge

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides