A quin vell enemic promou la ‘nova’ Convergència?

llibre albano dante
llibre albano dante

La marca convergent que va concórrer a les eleccions del 21-D encapçalada per Carles Puigdemont, Junts per Catalunya, és una de les impulsores (juntament amb ERC, la CUP i l’ANC) de la presentació del llibre que han escrit els exdiputats de Catalunya Sí Que Es Pot Albano Dante Fachin i Àngels Martínez. El logo de JxCat apareix entre els dels organitzadors en el cartell on s’anuncia un col·loqui a Montcada i Reixac sobre l’obra, titulada Informe urgent des dels escons 4 i 5. Fachin, en particular, va ser conegut perquè, com a editor de la desapareguda revista Cafè amb llet, havia assotat la vella Convergència, partit que descrivia com una màfia, per diversos casos de presumpta corrupció, principalment en l’àmbit sanitari.

Des que el van fer fora de Podem, pel seu posicionament proper a l’independentisme, motiu pel qual va mantenir una relació d’allò més tensa amb companys de bancada com Lluís Rabell i Joan Coscubiela, ha fet bolos en campanya amb ERC, un partit que criticava com a còmplice de Convergència, i la CUP.

D’altra banda, s’ha incorporat a les tertúlies de RAC1, una emissora que tenia uns anys enrere en el punt de mira. De fet, acusava els tertulians i presentadors del Grup Godó de defensar Artur Mas a canvi de diners. A Twitter va adjuntar una imatge on assenyalava Pilar Rahola, Josep Cuní (llavors presentador estrella de 8TV) i Jordi Basté (presentador estrella de RAC1), tot recomanant que “la pròxima vegada que escoltis aquesta gent” s’havia de tenir present que Artur Mas “ha donat al Grup Godó” 8,5 milions d’euros en subvencions i ajudes mentre “retallava els sous a mestres, infermeres, bombers, mestres…”. La mateixa imatge rematava: “Demagògia? El Grup Godó és l’empresa de comunicació més subvencionada de tot Espanya…”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides