JxCat compara Llarena amb Tejero

Josep Costa ha fet la comparativa després que el jutge hagi impedit la investidura de Sànchez
Tejero
Tejero

El vicepresident del Parlament i diputat de Junts per Catalunya Josep Costa ha comparat el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena amb Tejero durant la compareixença per analitzar l’últim auto del Suprem que impedeix a Jordi Sánchez assistir al ple d’investidura.

“El 23 de febrer de 1981 un senyor que es deia Tejero va entrar al Congrés dels Diputats per impedir la investidura del senyor Calvo Sotelo. El 2018 un senyor que es diu Llarena ha entrat repetidament al Parlament per impedir la investidura del president que té la confiança del Parlament. No hi ha res que s’assembli més que aquest episodi històric” ha afirmat Costa.

Costa ha explicat que el magistrat “ens està dient que qualsevol candidat que presentem pot anar a la presó” i ha apuntat que “hauríem de prioritzar que es donin les condicions perquè es pugui formar Govern sense que això suposi acabar a la presó”.

La portaveu i diputada de JxCat, Elsa Artadi s’ha posicionat en la mateixa línia i ha assegurat que s’està duent a terme “un cop d’Estat togat, canviant l’exèrcit pels jutges”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.