Quins galls ‘indepes’ es barallen a Twitter?

lopez tena sala-l-martin hitler
lopez tena sala-l-martin hitler

L’economista Xavier Sala-i-Martin i el jurista Alfons López Tena. Els ànims s’han escalfat quan López Tena ha comparat al seu Twitter la portada del darrer llibre de Sala-i-Martin (La invasió dels robots i altres relats d’Economia en colors), on es mostren diversos gestos del mediàtic economista, amb la gestualitat del dictador de l’Alemanya nazi, Adolf Hitler. “Hitler i Sala-i-Martin. El model i la còpia”, ha indicat López Tena en un missatge que ha tornat a difondre posteriorment.

“L’Alfons López Tena s’ha convertit en una penosa caricatura de si mateix. Un ésser miserable, abandonat per amics i familiars, a qui ningú ja no respecta ni escolta. Un covard que fa aquests tweets INSULTANTS PENSANT QUE JO NO ELS VEURÉ PERQUÈ EM TÉ BLOCAT i NO EM PODRÉ DEFENSAR!!!”, ha respost Sala-i-Martin. L’ús de lletres majúscules, que a internet representen els crits, donen una idea de l’enuig.

El presentador d’Economia en colors (TV3) ha afegit que “malgrat que em tens blocat, fixa’t que he tardat exactament 17 minuts a saber que, D’AMAGAT, em comparaves amb Hitler. Et creus el més llest però ets un pobre malalt“. Posteriorment, hi ha tornat repiulant un missatge d’un tercer usuari que assegura que López Tena l’ha blocat quan ha ficat cullerada en defensa de Sala-i-Martin, ja que trobava irrespectuosa i mancada d’arguments la piulada del jurista.

López Tena, que destaca entre els altres independentistes cèlebres perquè és un detractor del procés, havia dedicat una altra piulada crítica a Sala-i-Martin recentment: “Tant de bo Xavier Sala-i-Martin, [el politòleg] Carles Boix i [el sociòleg] Salvador Cardús fossin només uns cínics aprofitats, però és encara pitjor: l’abús de la droga groga els ha destruït el cervell. No té cura. #MisèriaDelProcessisme“. En aquest missatge adjuntava captures de tuits on tots tres expressaven esperança (i, de fet, optimisme) en la possibilitat que giri la truita, que qui acabi a la garjola sigui “el jutge” (i no Carles Puigdemont) i, segons Cardús, que s’acceleri “l’arribada de la República”.

En una altra piulada, López Tena tracta els processistes de “zombis de la Secta Groga” i recomana, si “t’insulten perquè et facis dels seus o callis”, no respondre’ls i blocar-los a ells i als que els que aplaudeixen els “capos processistes”. “Fes que bramin, t’insultin, i s’exposin a la llum”, remata l’exvocal del Consell General del Poder Judicial.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari