Millo duu a Fiscalia l’alcaldessa de Girona

El delegat del Govern l'acusa de fer un "crida a la revolució i mobilització de la gent"
Sense títol
Sense títol

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha acusat aquest dimecres a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, d’incitar els actes vandàlics davant la subdelegació provincial després de fer una “crida clar i concret a la revolució i mobilització de la gent”, i l’ha posat en coneixement de la Fiscalia.

En roda de premsa a la subdelegació, ha dit que la conseqüència va ser que diumenge es va congregar un grup de persones de moviments independentistes revolucionaris que van atacar la seu de la Subdelegació amb pintura i consignes, i es va fer un ultratge a les banderes espanyola i europea, “amb l’ànim de l’alcaldessa de Girona i en la seva presència”.

“Torrent segueix els passos de Forcadell”
El delegat també s’ha referit al president del Parlament, Roger Torrent, per avisar-lo que “està sobrepassant les seves funcions, no atén les seves obligacions i li està girant l’esquena a més de la meitat dels catalans”. Millo l’ha acusat de convocar un ple en què “es fan proclames polítiques que no resolen el problema” a Catalunya.

Segons el delegat del govern, el president del Parlament segueix els passos de la seva antecessora en el càrrec, Carme Forcadell, que està empresonada a Alcalá Meco.

També ha urgit a formar un Govern efectiu i no simbòlic, i ha advertit que “qui no té lleialtat institucional va en contra de la democràcia” perquè la democràcia funciona complint les lleis democràtiques vigents.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari