ERC vol ampliar les bases de l’independentisme

Sabrià afirma que el fet que hi hagi debat d'investidura és un triomf democràtic
sergi sabria
sergi sabria

Les paraules més amables que ha pogut escoltar avui Jordi Turull a l’hemicicle han vingut d’ERC. Els republicans consideren que el sol fet que hi hagi un debat d’investidura al Parlament suposa un triomf democràtic. Així ho ha assegurat el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, en la rèplica al discurs del candidat a la presidència de JxCat.

Ara bé, els republicans consideren que hi ha un país “per salvar” i per això han reclamat que s’actuï pensant a ampliar les bases de l’independentisme. Sabrià ha considerat que estem “en un estat d’excepció” i que el govern espanyol ha fet retrocedir Catalunya” a l’avantsala de la democràcia.

El portaveu republicà, que ha recordat que avui qui hauria de parlar en nom d’ERC és Oriol Junqueras empresonat a Estremera, ha defensat que la prioritat ha de ser revocar l’aplicació de l’article 155 i ha proclamat el suport “sincer” del seu grup a Turull.

En opinió de Sabrià, el ple d’aquest dijous és un acte de “dignitat” comparable amb l’1 d’octubre. Així, ha demanat que es preservin les victòries electorals de l’1-O i el 21-D.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides