ERC expedienta i lloa Salvadó mentre es victimitza

El partit sosté que "es reforça internament davant la guerra bruta de l'Estat"
lluis salvado tv3
lluis salvado tv3

Esquerra Republicana ha anunciat que obre un expedient informatiu al seu diputat i secretari general adjunt Lluís Salvadó per haver dit que caldria triar com a consellera d’Ensenyament “la que tingui les mamelles més grosses”, en una conversa privada filtrada a Antena 3.

En el mateix comunicat, això sí, el partit que lidera Oriol Junqueras, tot i considerar “ofensives, masclistes, reprovables i del tot inacceptables” les manifestacions de Salvadó, ha lloat l’aportació d’aquest ex-alt càrrec de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda: “Ho ha donat tot pel país i també per Esquerra Republicana. La seva trajectòria de 30 anys de serveis al partit, però per sobre de tot al país, és impecable i cal destacar que en bona part ha anat lligada a les lluites antifeixistes. Una trajectòria que l’Executiva Nacional se’ns dubte tindrà en compte“.

Així mateix, ERC interpreta la filtració com “una mostra més de la guerra bruta que l’Estat espanyol ha engegat per intentar posar fi a les forces republicanes” i, a banda de manifestar compromís amb el feminisme, sosté que la formació “es reforça internament davant la guerra bruta de l’Estat”. La possible sanció a Salvadó per infracció dels codis ètic i de conducta queda en mans de l’executiva del partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides