Turull o eleccions

Puigdemont podria presentar una alternativa a Sànchez
Jordi Turull
Jordi Turull

Segons explica La Vanguardia, Junts per Catalunya i Esquerra donen per fet que la via d’Estrasburg no funcionarà. Aquest dilluns a primera hora, la defensa de Jordi Sànchez demanarà al Tribunal Europeu de Drets Humans que adopti mesures cautelars d’urgència per permetre’n la investidura. Argumenten que la prohibició del jutge Llarena, que no el deixa sortir de la presó, vulnera els seus drets de representació política.

La resposta d’Estrasburg hauria d’arribar en un termini de 48 hores, per tant, dimecres al matí. El bloc independentista, però, no hi confia gens i l’acord entre Junts per Catalunya i Esquerra ja inclou el compromís explícit que Puigdemont posarà damunt la taula un candidat alternatiu a Jordi Sànchez en un termini de 24 hores.

El diari també explica que Puigdemont proposarà el nom de Jordi Turull. El Periódico, en canvi, assegura que Turull s’hi està resistint, i que més que en candidats alternatius, Puigdemont el que està pensant és en eleccions. El diari assegura que el president destituït ha demanat als seus fidels que es preparin per a un escenari electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides