No es pot liquidar la immersió lingüística

Méndez de Vigo reconeix que és "impossible alterar el model educatiu de Catalunya amb el 155"
Título de la imagen
Título de la imagen

Després de dies parlant de liquidar la immersió lingüística, el govern espanyol reconeix que no ho pot fer. El portaveu i ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo, s’ha rendit a l’evidència en declaracions a l’ABC . “És impossible alterar el model educatiu a Catalunya amb el 155”.

Els entrevistadors insisteixen i el ministre els acaba dient: “S’hi posin com s’hi posin, no hi ha manera”. El sistema educatiu, admet, depèn de les majories del Parlament.

Li pregunten si l’Estat hauria de recuperar les competències en Ensenyament. A la qual cosa, Méndez de Vigo respon: “Això, no he sentit que ho plantegi ningú. Requereix una modificació de l’Estatut“.

El portaveu del govern espanyol no s’esperava, diu, que el Constitucional tombés les beques del ministre Wert per estudiar en castellà a Catalunya. “Ara cal veure com es fa per no trobar-nos amb una altra sentència del TC. Ens hem de donar temps per pensar i fer les coses bé. No vull crear expectatives falses”.

En la mateixa línia es pronuncia la ministra de Sanitat en una entrevista a La Razón. Dolors Montserrat declara: “El 155 no canvia la llei d’Educació catalana. Això depèn del Parlament”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides