Impacte pel nou ‘look’ d’Anna Gabriel a Suïssa

Anna Gabriel
Anna Gabriel

El darrer episodi del serial del procés ha portat l’actualitat fins a Ginebra. Després de setmanes desapareguda, l’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, va deixar-se veure la setmana passada des de Suïssa per avisar que es considerava exiliada, que no pensava acudir a la cita amb el Tribunal Suprem i criticar l’Estat. Ho va fer a través d’una entrevista a la televisió pública helvètica.

La seva imatge va voltar tota la setmana per televisions i diaris. Però curiosament, moltes de les peces que es publicaven parlaven dels seus cabells, més llargs que abans, de la dolçor que emetia, o del seu aspecte físic en general. Un diari estatal de tradició monàrquica fins i tot va portar la qüestió del cabell de Gabriel a la seva portada. Curiosa manera d’analitzar la política.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides